Eğitimin her alanında Deva Koleji var!
İyi okul, iyi gelecek!

Deva Koleji ISO-9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesine sahiptir. Tüm eğitimler uluslararası eğitim standartlarında verilmektedir.

OKULLARIMIZ

Anasınıfı, İlkokul, Ortaokul

Üst Düzey Öğretmen Kadrosu, Tam Donanımlı Teknolojik Sınıfları ve Sosyal Tesisleri ile bir okuldan çok daha fazlası!

Anadolu Lisesi

Avrupa Standartlarında "Kaliteli Eğitim!" nitelikli Öğretmenler ile bire bir eğitim modeli sayesinde Üniversiteye giriş sınavlarında yüksek başarı!

DETAYLI BİLGİ

ÖĞRENCİ KAYITLARI

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

Bu bilgiler genel bilgilerdir. Kayıt yapılmak istenilen bölüme göre farklı belgeler talep edilebilmektedir.

Koşullar

Milli Eğitim Bakanlığınca belirlenen kayıt koşulları geçerlidir.

Öğrenim Ücreti (Yıllık)

Okulumuzu ziyaret ederek fiyatlar ve uygulanabilecek indirimler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Hakkımızda

Deva Koleji ile ilgili daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, hakkımızda sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Sorunuz mu var?

Aklınıza takılan yada öğrenmek istediğiniz başka konular varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İş Başvuruları

İş Başvuru Formunu doldurabilir veya özgeçmişinizi ik@deva.k12.tr adresine gönderebilirsiniz.